Εχετε ή ετοιμάζεστε να δημιουργήσετε ή να επεκτείνετε την εμπορική σας δραστηριότητα με ένα e-shop ?

Να αυξήσετε τις πωλήσεις και να κυριαρχήσετε στον χώρο σας?

Εξαιρετική απόφαση..!

Το μέλλον του εμπορίου είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο...και δεν είναι στο ''μέλλον''...αλλά είναι ήδη εδώ.

***

Ξέρετε ποιός είναι ο πιό σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας του e-shop, μαζί με τον καλό σχεδιασμό του website και τις καλές τιμές?

 

Η πολύ καλή φωτογράφιση των προϊόντων.

 

Η πολύ καλής ποιότητας φωτογράφιση των προϊόντων, δίνει στον πελάτη την αίσθηση της εμπιστοσύνης που χρειάζεται να αποκτήσει - και να διατηρήσει - για να κάνει τις αγορές του, απο το δικό σας e-shop έναντι του ανταγωνισμού, καθώς δείχνει τον επαγγελματισμό και την αίσθηση ικανότητας και τάξεως που διέπει εσάς και την επιχείρησή σας.

Κανείς δεν θέλει να αγοράσει προϊόντα και δεν εμπιστεύεται ένα eshop, με κακώς η ανεπαρκώς φωτογραφημένα προϊόντα.

Καταλαβαίνει πώς όταν ο επιχειρηματίας δεν επενδύει στο να παρουσιάσει περιποιημένα και καλοφωτογραφημένα τα προϊόντα του, το πιθανότερο είναι δεν επιμελείται αρκετά και οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με την επιχείρησή του...και άρα δεν είναι συμβουλευτέο να αγοράσει κανείς απο αυτόν.

***

Δείτε και εσείς τον ίδιο σας τον εαυτό ως καταναλωτή...και πόσο ρόλο παίζει και για εσάς η περιποιημένη παρουσίαση των προϊόντων, όταν εσείς ο ίδιος μελετάτε τις προσφορές των online καταστηματων, για να αγοράσετε οτιδήποτε, απο ηλεκτρονικά είδη και παπούτσια, μέχρι παιχνίδια για τα παιδιά και είδη για το σπίτι?

Γιατί το www.ikea.gr και το www.amazon.com, δίνουν τόση σημασία στην εξαιρετική φωτογράφιση  για κάθε τι που πουλάνε?

Γιατί η πολύ καλή εικόνα, δημιουργεί εμπιστοσύνη και δημιουργεί πωλήσεις.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

***

Εάν έχετε, σας ενδιαφέρει, ή ετοιμάζεστε να δημιουργήσετε e-shop, κάνετε  (ή έχετε ήδη κάνει) την καλύτερη δυνατη κίνηση, καθώς το μέλλον (και το παρόν) του εμπορίου είναι το ηλεκτρονικό.

Η δεύτερη καλύτερη κίνηση είναι να επενδύσετε σε πολύ καλή φωτογράφιση των προιόντων. Μαζί με το θέμα των τιμών, είναι οι δύο παράγοντες που θα βοηθήσουν να υπερισχύσετε απο τον ανταγωνισμό και ακόμα περισσότερο απο το μέρος του ανταγωνισμού που καταλαβαίνει πολύ καλά την αξία της επιμελημένης φωτογράφισης και κάνει ήδη τις κινήσεις του για να τοποθετηθεί - ηλεκτρονικά - στην αγορά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για να συζητήσουμε το τι μπορούμε να κανουμε για εσάς, απο θέμα φωτογράφισης προϊόντων, ώστε να δημιουργήσετε την καλύτερη δυνατή εικόνα των προϊόντων και να πάρετε δυναμική και επικερδή θέση στην αγοράς σας, επικοινωνήστε για μια συζήτηση και εκτίμηση του τι θα χρειαστεί.

 

+30 6944 257 125

[email protected]

Σας ευχαριστούμε.