Επαγγελματική Φωτογράφιση Ξενοδοχείων & Εσωτερικών Χώρων

 

Είστε ξενοδόχος, διαχειρίζεστε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ή έχετε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην τουριστική φιλοξενία?

Oι υποψήφιοι πελάτες δίνουν σημασία σε δύο πράγματα: τα καλά reviews (κριτικές) και τις καλές φωτογραφίες.

Η επαγγελματική φωτογράφιση των δωματίων, χώρων και εγκαταστάσεων, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην δημιουργία της καλής πρώτης εντύπωσης και ο λόγος είναι ότι είτε βλέπει τις φωτογραφίες στο Booking, το site σας ή το Facebook, ο χρονικός ‘’ορίζοντας προσοχής’’ του έχει διάρκεια μερικών μόνο δευτερολέπτων.

Οι υποψήφιοι πελάτες είναι πλέον συνηθισμένοι να περιμένουν άριστη φωτογραφία παντού και αν αυτές που θα δούν δεν τους αρέσουν, φεύγουν αμέσως. Σκοπός σας είναι όχι απλά να τους κρατήσετε, αλλά να τους βοηθήσετε να σας επιλέξουν και σας κλείσουν επιτόπου, καθώς όλων των υπολοίπων ίσων, ο πελάτης θα διαλέξει και κλείσει δωμάτια στο ξενοδοχείο με την καλύτερη παρουσίαση.

Η επαγγελματική φωτογράφιση του ξενοδοχείου είναι η βιτρίνα σας στον κόσμο και ταυτόχρονα το κλειδί των κρατήσεων.

Η Ελλάδα εξελίσσεται σε τουριστική βιομηχανία και αυτό αυξάνει ταυτόχρονα τις δυνατότητες αλλά και τον ανταγωνισμό και το ρητό ''μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις’’ είναι σημαντικότερο απο ποτέ.

Ο Γιάννης Αγγέλου φωτογραφίζει και αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομορφιά και την επιμέλεια του ξενοδοχείου σας.

Εχοντας ταξιδέψει ο ίδιος σε πολλές χώρες (σε Ευρώπη, Ασία & Αμερική), γνωρίζει απο πρώτο χέρι ως επαγγελματίας φωτογράφος και από δεύτερο χέρι ως ταξιδιώτης, την τεράστια σημασία που έχει η καλή πρώτη εντύπωση για τον πελάτη.

‘’Δεν έχεις ποτέ δεύτερη ευκαιρεία να κάνεις μία καλή πρώτη εντύπωση’’.

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε με την επιχείρησή σας, στο θέμα της φωτογράφισης, βοηθώντας την να γίνει μιά ‘’φιλόξενη’’ σκέψη στο μυαλό του πελάτη και να αυξήσει το μερίδιο της στην αγορά.

Φωτογραφία. Βίντεο. Σφαιρικό 360 Βίντεο. Σφαιρική 360 Φωτογραφία.

Στην διάθεση της προβολής της Επιχείρισής σας.

***

Για περισσότερα δείγματα δουλειάς επισκεφθείτε:

http://www.angelouphotography.com/p837199310

Για να κατεβάσετε δείγμα δουλειάς μας σε PDF επισκεφθείτε:

PDF - Δειγμα Δουλειάς (Α4)

Επικοινωνήστε για μία συζήτηση για το τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.

 

Με εκτίμηση

Γιάννης Αγγέλου

6944 257 125

[email protected]