Ο Γιάννης Αγγέλου είναι visual artist, coach και επιχειρηματίας.

Φωτογραφίες του διατίθενται παγκόσμια, μέσω πρακτορείων εικόνων (Alamy.com,  StockFood.com κλπ ) απο το 2002.

Συμμετοχή σε 10+ ατομικές και ομαδικές εκθέσεις.

Διαφημιστική Φωτογραφία και Βίντεο, Βίντεο 360. Εχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά σε Ελλάδα, Αγγλία, Ευρώπη, Αμερική και σημεία της Ασίας.

Εκπαιδευτής φωτογραφίας, και ομιλητής σε θέματα σχετικά με portfolio, visual arts και επιχειρηματικότητα και πνευματικά δικαιώματα.

Είναι coach σε θέματα επαγγελματικής ανάπτυξης που αφορούν το ‘’πέρασμα στην Επιχειρηματικότητα’’, ιδιαίτερα την Ψηφιακή, και παραγωγός εκπαιδευτικών σειρών βίντεο, με θέματα σχετικά με την οικονομία και την επιχειρηματικότητα (Κλασσική και Ψηφιακή).

@@@

Για σεμινάρια ή προσωπικό coaching, στοιχεία επικοινωνίας στο τέλος της σελίδας.

@@@

Δείτε τα εκπαιδευτικά μας βίντεο στο Udemy.com

@@@

Εχουμε φτιάξει μια Ομάδα στο Facebook, με σκοπό την γνωριμία όλων των Ελλήνων Δημιουργών ''Περιεχομένου'', που είναι ένας τρόπος να περιγράψουμε τα Εργα Πνευματικής Ιδιοκτησίας, για ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειρίας ώστε να ωφεληθουμε όλοι.
Συμπεριλαμβάνουμε και ασχολούμαστε με θέματα που έχουν να κάνουν με μια μεγάλη ποικιλία Εργων Πνευματικής Ιδιοκτησίας, απο τα Online Courses και τα βιβλία, απο όπου ξεκινήσαμε, μέχρι φωτογραφία, μουσική, αρθρογραφία, σενάριο, γραφικά και πρακτικά κάθε διανοητικό έργο, που μπορεί να γεννήσει το μυαλό και η αισθητική μας.
 
Ενδιαφέροντα, ασχολίες αλλά και προιόντα, που μας ενδιαφέρει να αναπτύξουμε, να καλλιεργήσουμε και να προωθήσουμε τόσο εικαστικά όσο και εμπορικά, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Εξωτερικό.

Κάντε κλίκ επάνω στην εικόνα, ή ακολουθήστε το link, και ελάτε να μας γνωρίσετε.

@@@

Για σεμινάρια ή προσωπικό coaching, επικοινωνήστε:

[email protected]

mobile Greece: +30 6944 257 125

mobile London: +44 74050 73886